torsdag 23 oktober 2008

Silja Galaxy - here we come

Hej på sig!
Jaha, då var det dax då. Ner till människobyn och åka båt och spela för pöblen. Ska vara ca 2000 öltörstande skinnvästaklädda åka-båt-till-Finland-sugna individer som önskar Creedence i 180 decibel. En dag på jobbet för farbror Pink Hink. En helt ny kväll för den skinnvästklädde.


Ja, nu är det väl inte riktigt så det ser ut men...ja, inte alltför långt ifrån faktiskt ;-).


Vi hade bandmöte i bussen på vägen ner där vi avhandlade saker som ska göras och utvärderade saker som gjorts.

Efter några timmar påpekade Fredrik den omedelbara kissnödigheten och det faktum att det borde stannas typ nu på en gång för att lösas.

Det gjordes.

Klockan är nu kvart över fyra och en lite senare lunch intogs på Hagsta krog för några timmar sedan. Micke och P-O - en torsdagsdagens med ärtsoppa o pannkaka och Patrik o Fredrik - var sin mugg med Herbalife dryck. Fredrik stirrade sig in i P-O:s portion och försvann in i en liten dagdröm.

Vi har bestämt att vi ska börja Blogga i Pink Hink. Därav det du läser just nu. Vår förhoppning är att försöka, i största möjliga mån, uppdatera denna blogg för att dokumentera för eftervärlden hur livet för en heltidscoverbandsmusiker kan se ut.

Vi hoppas på många roliga och intressanta inlägg framöver och förhoppningsvis kommentarer och inlägg från alla vi känner som undrar vad vi gör och hur det går osv.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar