söndag 9 november 2008

Bokslut Skellefteå

Väl på rummet nu på Statt i Skellefteå kan vi luta oss tillbaka och känna att vi gjorde ett rätt så bra jobb ikväll. Dessutom fick vi ju en hel del gjort i eftermiddag med ljudinställningar i anläggning och instrument och det känns rätt skönt. Alltid bra att få gå igenom och förfina och veta att det låter bra och som VI vill att det ska låta. Pink Hink är och skall vara, och låta, hög kvalitet. Det är det man betalar för när man anlitar oss och det ska kännas att man fått valuta för degen... Ja, ja nog om det...

Vi tog några bilder till under sista passet och nedriggningen som kommer här...


Det ska ju talas på företagsfester... Denna kväll var inget undantag...









Ja, ja...det blir bra det..



Efter spelningen ska man ju ta hand om, och packa ihop sina persedlar och prylar. Vi håller ständigt på att effektivisera denna process så det går så smidigt som möjligt och även så snabbt som möjligt. Idag tog det ca 50 min vilket får ses som bra med tanke på att det gjordes rätt lugnt och sansat utan stress eller jäkt.

Nä, nu tror jag det är dags att släcka lampan snart.

Vi ska försöka jaga på varandra att uppdatera denna blogg nu så att det blir lite intressant att följa i a f. Vi är ju nybörjare på detta, eller åtminstonde några av oss, så ni får ha lite överseende.


Auf Vidar Falén.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar