onsdag 4 mars 2009

Annorlunda vecka!!

Så var det dags för en ny arbetsvecka för farbror Pink Hink.

Denna vecka blir lite annorlunda för oss, jag ska förklara. För två veckor sedan opererade Patrik bort blindtarmen som för övrigt var världens längsta och kommer att finnas med i nästa upplaga av guiness rekordbok, han vilade en spelning och sen var han tillbaka, vi åkte förra veckan till Ramundberget och allt gick bra. När vi kom hem fick Patrik ont i magen igen och åkte in på akuten där han fick veta att han har nån slags inflammation i såret, han sms-ade oss andra i bandet och berättade hur det låg till varpå P-O fick kom på ide´n att Patrik skulle ta bort hela magen och sätta in en tv där istället, Patrik tyckte det lät som en bra idé men var noga med att påpeka att han isåfall ville ha en platt-tv, själva trummisen (jag som skriver) erbjöd då min familjs tv eftersom den har inbyggt dvd, detta togs positivt emot av Patrik som nu erbjudit sej att hänga upp sej själv i taket i bussen så att vi andra kan titta på tv.

Vi spelar på partybåten Cinderella ons-lördag em och åker up till Avesta för Lördags-spelning

Som ersättare för Patrik kommet Tomas Granestad i bandet Easy Kit att vikariera med oss denna vecka, dock utan tv, vi får väl spela ett spel istället.

Vår hjälpreda i tekniska sakfrågor Johan Bergström ska fundera ut en bra lösning på hur Karln utan blindtarm ska kunna hänga på ett bra och säkert sätt i bussen!!
Vi återkommer när vi är ombord!

Skägget

2 kommentarer:

  1. HA HA HA - jag döööör av skratt!!! Hoppas "han utan blindtarm" kryar på sig och att helgen går bra! Kram till er alla! /L8 i Varberg

    SvaraRadera
  2. Krya på dig Patrik! Och vila upp er å ladda batterierna tills ni kommer tillbaka till Fjällgården!!! Vi väntar på er........
    mvh- Fjällgårdspersonalen

    SvaraRadera